18.10.12

Ξύπνησε από το κώμα την ώρα που θα της έπαιρναν τα όργανα...


Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και επανήλθε όταν την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα...
Η Carina Melchior συνήλθε από το κώμα που είχε πέσει ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λίγο αφότου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.
Η...
20χρονη βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία, όπου νοσηλευόταν, και οι γιατροί ετοιμάζονταν να πάρουν τα όργανά της για δωρεά.

Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά ότι είχε ανοίξει τα μάτια της και είχε αρχίσει να κινεί τα πόδια της.
Πλέον ακολουθεί θεραπείες αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο και είναι σε θέση να μιλά, να περπατά μέχρι και να ιππεύει το αγαπημένο της άλογο.


Η οικογένειά της αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για ψυχική φθορά, ισχυριζόμενοι ότι οι γιατροί απλά «ήθελαν να πάρουν τα όργανά της».

«Αυτοί οι αλήτες με τις άσπρες στολές τα παράτησαν γρήγορα γιατί ήθελαν έναν δωρητή οργάνων» δήλωσε ο πατέρας της στην εφημερίδα Ekstra Bladet.


Η Carina είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό της πριν από ένα χρόνο. Έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μέχρι που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και συμβούλεψαν την οικογένειά της να τη βγάλουν από τα μηχανήματα υποστήριξης και να σκεφτούν το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.


Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πλευρά τους απολογήθηκαν για την κακή «επικοινωνία» με τους γονείς της ασθενούς λέγοντας ότι έκαναν λάθος....
Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: