6.10.12

Ετοιμος και με... επιστροφές...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λίγα προβλήματα με ... απουσίες, αφού οι Βασίλης Τοροσίδης και Ραφίκ Τζιμπούρ επέστρεψαν για τα καλά και υπολογίζονται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην αμυντική και επιθετική τακτική. Δούλεψαν παράλληλα πολύ στις στημένες φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετούς παίκτες να κάνουν τελειώματα φάσεων και σουτ. Όσοι δεν έκαναν αυτό, εκτελούσαν φάουλ, δουλεύοντας το καλό τους πόδι.

Ο Λιούμομιρ Φέισα και ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο πρώτος εκτός από θεραπεία έκανε και ατομικό. Ο Γιάννης Ζαραδούκας έμεινε σπίτι του, αφού ταλαιπωρείται από μία ίωση, η οποία δεν του επιτρέπει να προπονηθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτήν απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Όσοι έμειναν εκτός θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: