9.10.12

Το βεραμάν σακάκι, η πίσω πόρτα και τα χαμόγελα του Ευριπίδη...



Με το ξαναφορεμένο βεραμάν σακάκι, το λευκό φανελάκι- μήπως και κρυώσει- το μαύρο παντελόνι και το αναμαλλιασμένο – ένεκα το φθινοπωρινό βοριαδάκι και όχι οι διαδηλώσεις - μαλλί, έφτασε η σιδηρά κυρία στην Αθήνα.
Αφού πρώτα κατέβηκαν από την πίσω πόρτα του... αεροσκάφους όλοι οι συνεργάτες της, και η πόρτα μπροστά άνοιξε και έκλεισε δύο φορές για άγνωστους λόγους, η Γερμανίδα Καγκελάριος πάτησε το πόδι της στο έδαφος του Ελ.Βενιζέλος.
Την υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ακολουθήθηκε κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε στην Άνγκελα Μέρκελ τους υπουργούς που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Πρώτος ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον οποίο μάλιστα είχε διάλογο που προκάλεσε γέλια και στους δύο! Ο Αντώνης Σαμαράς και η Άνγκελα Μέρκελ μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο το οποίο παρέμεινε ακινητοποιημένο για τουλάχιστον τρία λεπτά μέχρι η αυτοκινητοπομπή να ξεκινήσει για το κέντρο της Αθήνας.
πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: