24.10.12

Αν. Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν υπαναχωρεί...

 ...ας υπαναχωρήσει μια φορά και η τρόικα...
Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται για το πακέτο μέτρων δεν έχει κλείσει, διαμήνυσε μέσω του...
ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος, διαψεύδοντας σχετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.
«Το πακέτο δεν έχει κλείσει• πρέπει να περάσει και από τη Βουλή. Όλα τα άλλα είναι λόγια. Τίποτε δεν έχει κλείσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαδόπουλος προειδοποίησε ότι η κυβερνητική κρίση και η πτώση της κυβέρνησης θα συνιστούσε καταστροφή για τη χώρα, κατέστησε ωστόσο σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα υπαναχωρήσει από τη θέση της να μη θιγούν τα εργασιακά. «Δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε πίσω σε αυτή τη φάση, έχουμε κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, ας κάνει πίσω σε κάτι και η τρόικα» τόνισε.

«Οι αλλαγές (σ.σ στα εργασιακά) δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, δεν έχουν δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Είναι ακραίες ιδεοληψίες, μού κάνει εντύπωση η επιμονή της τρόικας την ώρα που βλέπει ότι η κυβέρνηση παίρνει επώδυνα μέτρα να ρισκάρει την κυβερνητική συνοχή και την πορεία της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας εξάλλου την αναφορά Στουρνάρα ότι «το πακέτο των μέτρων έχει κλείσει, έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα στα εργασιακά, θα το φέρω στη Βουλή και ας κάνει ο Κουβελης ό,τι νομίζει» ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν ήταν πετυχημένη δήλωση.

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει θέμα ρευστότητας για τη χώρα και ότι θα πάρει ολόκληρη τη δόση του δανείου,

«Η ΔΗΜΑΡ έβαλε το κεφάλι της στον ντορβά, αποδείξαμε ποια είναι η σύγχρονη Αριστερά προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον σημείωσε, ενώ ερωτηθείς για τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «θεάτρου των κυβερνητικών εταίρων» και λεονταρισμούς απάντησε δηκτικά ότι «αν δεν τα έλεγε αυτά, δεν θα ήταν ΣΥΡΙΖΑ»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: