5.10.12

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι του διευθυντή εφορίας Χίου ...

Αιφνιδιαστική έφοδος πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι του διευθυντή της εφορίας Χίου, παρουσία εισαγγελέα.....
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών, έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι υπαλλήλου της ΔΟΥ Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του...
Pheme.gr, γνώση των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών είχαν περιέλθει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής της Εφορίας Χίου, από κοινού με υπάλληλο της ΔΟΥ, είχαν θέσει σε λειτουργία ένα υπερσύγχρονο φοροτεχνικό γραφείο, το οποίο είχε για πελάτες τους φορολογούμενους του νησιού.

Έτσι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, με τη συνοδεία αστυνομικών και την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του Διευθυντή Εφορίας Χίου, απ' όπου κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Έρευνα έγινε και στο σπίτι υπαλλήλου της Εφορίας Χίου, στο οποίο έκπληκτοι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ βρήκαν ένα σύγχρονο φοροτεχνικό γραφείο, πλήρως εξοπλισμένο, το οποίο διεκπεραίωνε, με το αζημίωτο βεβαίως, πάσης φύσεως φοροτεχνικά αιτήματα των φορολογουμένων της περιοχής!

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα δυο στελέχη της ΔΟΥ Χίου να συναινέσουν και να βοηθήσουν στην έρευνα των διαμερισμάτων τους, ένας εκ των δυο αρνήθηκε να συνεργαστεί!

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα υπόλοιπα ευρήματα που κατασχέθηκαν από τα διαμερίσματα θα αποσταλούν στα επιστημονικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: