19.10.12

Η αντιπολίτευση για τη συνέντευξη Σαμαρά...


Κριτική στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η...
συνέντευξη του πρωθυπουργού κατέδειξε για άλλη μια φορά τα αδιέξοδα της τακτικής του «καλού» μαθητή και της υποταγής στα συμφέροντα των δανειστών και των κυρίαρχων δυνάμεων. Ο πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης ανέφερε ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει να αντισταθμισθεί το επώδυνο φορτίο των μέτρων ενός αδιέξοδου και αναποτελεσματικού προγράμματος με ένα κλίμα δήθεν ευφορίας στους κόλπους της Ευρωζώνης, την ίδια στιγμή κατά την οποία δεν έχουν διαψευσθεί αρμοδίως τα σενάρια σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης περί εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ σε δεσμευμένο λογαριασμό μέσω του οποίου θα εξυπηρετούνται μόνο οι τόκοι και τα ώριμα χρέη.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τόνισε: «Η ΕΕ και το ΔΝΤ επιβραβεύουν τους σφαγιαστές των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, τέτοια συγχαρητήρια πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά, η κυβέρνηση Βενιζέλου και η κυβέρνηση Κουβέλη»....
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: