6.10.12

Βολές Φώτη κατά ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)...

Απάντηση έδωσε ο Φώτης Κουβέλης στον ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις που δέχεται τόσο το κόμμα του, όσο και ο ίδιος προσωπικά, κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως «το τελευταίο διάστημα, ο ... ΣΥΡΙΖΑ εντείνει τις επιθέσεις του κατά του κόμματος μας. Πρόσφατα οι επιθέσεις πήραν και προσωπικό χαρακτήρα».
Και συνέχισε λέγοντας «εγώ δεν θα σταθώ στο ύφος και το ήθος που χαρακτηρίζουν αυτές τις επιθέσεις που αποδεικνύουν απλώς πόσο έχει απομακρυνθεί ένα κομμάτι αυτού του χώρου από τις πρακτικές της ανανεωτικής αριστεράς.Θα παραμείνω αυστηρά σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι ενοχλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι η αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις η ΔΗΜΑΡ θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη, η ΔΗΜΑΡ άντεξε και οι προοπτικές και η πρόκληση ανασύνταξης ενός ευρύτερου χώρου – του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού - είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: