18.10.12

"Ο ελληνικός λαός δεν θα υπογράψει"...



O γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος, μιλώντας στον REAL FM, ανέφερε: «Να καταλάβουν καλά όλοι αυτοί που δρομολογούν την καινούρια συμφωνία ότι ο ελληνικός λαός δεν θα υπογράψει».

«Αν θέλουν οι τροϊκανοί ή η ... Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοσδήποτε άλλος ένθερμος υποστηρικτής τους σε αυτήν τη χώρα, να μας πει πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Αγγλία και σε όλες τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα στοιχεία και θα δείτε ότι είμαστε πολύ λιγότεροι σε σχέση με τον πληθυσμό μας και σε σχέση με τις ανάγκες του πληθυσμού και πολύ περισσότερο σε μια γεωγραφική κατανομή που απαιτεί πολύ υψηλότερες παρουσίες και μεγαλύτερη προστασία των συμπολιτών μας», συνέχισε, τονίζοντας ο κ. Ηλιόπουλος.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ σημείωσε ότι «αυτήν τη στιγμή διαπιστώνουμε ένα κράτος που μεγαλώνει τους φόρους, που βάζει εισφορές - τακτικές και έκτακτες – χαράτσια και προσπαθεί να βρει καινούρια μέθοδο για να αφαιρέσει πάλι από έναν λαό που 70% είναι σε κατάσταση φτώχειας έως εξαθλίωσης, δεν είναι κράτος αυτό, είναι ληστεία, είναι αφαίρεση του δικαιώματος της ζωής και της απαίτησης που έχει ο Έλληνας πολίτης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: