30.10.12

"Εγώ στήριξα τον Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός αλλά τώρα θα κάνω νέο κόμμα"...



Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από τη δήλωση-βόμβα δημοφιλούς πολιτικού παράγοντα, ο οποίος φαίνεται να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.

Πρόκειται για... ένα πρόσωπο-κλειδί το οποίο...



...πράγματι στήριξε, ακόμα και με τη φυσική του παρουσία την προεκλογική καμπάνια του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος καλείται τώρα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον κρατήσει στο πλάι του.


Πρόκειται για τον ηθοποιό κι εθνάρχη Κώστα Πρέκα ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» και στην εκπομπή που παρουσιάζει η Βίκυ Μιχαλονάκου. Σε ερώτηση της οικοδέσποινας εάν θα έκανε δικό του κόμμα, εκείνος αποκάλυψε:

«Ναι και το λέω πρώτη φορά σε σένα, αποκλειστικό. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε εδώ και 2-3 μήνες στην πολιτική και θα φτιάξουμε ένα νέο κόμμα, δεν έχει σημασία το αν θα ηγηθώ» και συνέχισε «όπως ξέρεις ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη φορά το λέω κι αυτό και ντρέπομαι λόγω μετριοφροσύνης. Εγώ βοήθησα τον Σαμαρά να εκλεγεί πρωθυπουργός… Κάποιοι όμως θα φύγουμε απ’ τη Νέα Δημοκρατία και θα κάνουμε το δικό μας κόμμα».

Θυμίζω ότι ο κ.Πρέκας ήταν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ήδη από τον καιρό του "Ζάππειο 2.0".



 













parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: