25.10.12

H φανέλα είναι βαριά!...




Ενα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη! Ακόμα και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η ομάδα βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς και να φύγει νικήτρια απο την έδρα της Μονπελιέ. Σε ένα βράδυ που έδειχνε στην... αρχή εφιαλτικό απο πλευράς απόδοσης των παικτών, ο Ολυμπιακός όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του αλλά έκλεψε την νίκη στο τέλος του αγώνα, εκεί που στο παρελθόν είχε χάσει πάρα πολλά ματς.

**Η διαφορά του χθες με το σήμερα είναι, όπως σας είχα αναφέρει και μετά τον αγώνα στο Λονδίνο, ότι πλέον η φανέλα έχει αποκτήσει άλλο ειδικό βάρος... έχει γίνει πιο βαριά και το μέταλλο του Ολυμπιακού έχει γίνει πολύ πιο συμπαγές. Μετά απο τόσες συμμετοχές στο Champions League με τόσες χαρές αλλά και λύπες η ομάδα έχει αποκτήσει άλλη νοοτροπία. Αυτή της μεγάλης ευρωπαϊκής δύναμης που στην καλή της μέρα μπορεί να σε σμπαραλιάσει, ενώ στην μέτρια ή άσχημη δεν την έχεις του χεριού σου και θα πρέπει να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις. Το Champions League έχει πολύ δρόμο ακόμα και να είστε σίγουροι οτι θα υπάρχουν πολλές ευχάριστες στιγμές που μας περιμένουν!

**Αυτό που δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει ποτέ είναι το μέταλλο των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έντυσαν ακόμα μια πόλη Πειραιά και έδωσαν βροντερό παρών, βοηθώντας και αυτοί απο την πλευρά τους τα μέγιστα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα... ανατριχιαστικό το σύνθημα... "Παντού ταξιδεύω, χιλιόμετρα κάνω και αρρωσταίνω... για εσένα..."

ΥΓ. Φέτος είναι η χρονιά των ρεκόρ για τον Θρύλο των γηπέδων Ολυμπιακό! Το νικητήριο γκολ του Μήτρογλου ήταν το 100ό του Ολυμπιακού στο Champions League!

ΥΓ2. Εκει στο στούντιο της ΝΕΤ φαίνεται δεν χάρηκαν πολύ για το διπλό του Θρύλου... Μόνο παπά για μνημόσυνο δεν έφεραν.

ΥΓ3. Tweety... Tweeeeeetyy... Εγώ να σε κερνάω παντού... και εσύ η μόνη επιτυχία που έχεις να είναι ο Τσάκαμαν... δύσκολες μέρες... tweet tweet
olympiakos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: