6.10.12

H... πρεμούρα Χατζηδάκη για "περίεργους" φακέλους!...

Είναι κοινή διαπίστωση ότι οι τιμές βασικών προϊόντων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη, φθάνοντας μάλιστα σε σημείο το ψωμί να αποτελεί πλέον είδος πολυτελείας σε μια χώρα που μαστίζεται από ύφεση, ανεργία, και οι απώλειες εισοδημάτων αγγίζουν το 30%, σύμφωνα με...
τα επίσημα στοιχεία.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον με διαρκώς συρρικνούμενη ζήτηση οι τιμές των προϊόντων θα έπρεπε να μειωθούν, και μάλιστα ουσιαστικά. Όμως κατά παράδοξο τρόπο αυξάνονται, και μάλιστα θεαματικά, γιατί τα καρτέλ αλωνίζουν ανενόχλητα και το υπουργείο Ανάπτυξης εμφανίζεται αδύναμο να παρέμβει για να αποκαταστήσει την ισορροπία στην αγορά.

Ο αρμόδιος υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, αφού απέτυχε παταγωδώς στο επίμαχο ζήτημα των τιμών γιατί δεν μπορεί ή δεν θέλει να κτυπήσει τα καρτέλ που τσακίζουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα των εργαζομένων και καθιστούν απαγορευτική την αγορά των βασικών αγαθών για τις στρατιές των νεόπτωχων, το έριξε στον καλαματιανό και υπόσχεται καθημερινά αναπτυξιακά προγράμματα που θα μας βγάλουν από την κρίση.

Ανάμεσα στα πολυδιαφημισμένα από διάφορα επικοινωνιακά λόμπι προγράμματα περιλαμβάνονται και κάποιοι φάκελοι που βρίσκονταν για χρόνια στο υπουργείο Ανάπτυξης και κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει υπογραφή γιατί επρόκειτο για καραμπινάτα σκάνδαλα.

(Συνεχίζεται...)
http://www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: