30.10.12

Mηνύματα με πολλούς αποδέκτες (ΒΙΝΤΕΟ)...

«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται μέχρι το Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου και η συζήτηση για τον εφαρμοστικό νόμο μέχρι να ψηφιστεί στη βουλή» είπε μεταξύ άλλων, Ο Ευ. Βενιζέλος στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Συγκεκριμένα, σχετικά με... τη συζήτηση για τα μέτρα και την ψηφοφορία στη βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι αυτή που θα αποφασίσει τελικά και είπε πολλές φορές ότι το πακέτο των μέτρων θα κριθεί συνολικά. «Ολοι έχουμε υποχρέωση σεβασμού της συνολικής απόφασης». Τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ολοι έχουμε την ίδια ευαισθησία και υπευθυνότητα, δεν υπάρχει διαβάθμιση στην ευαισθησία».
Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε κριτική στη διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ηταν ιστορική ατυχία το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ έφθασε να είναι αυτός που κράτησε τον ‘μουντζούρη’ της διαχείρισης της κρίσης αναλαμβάνοντας μόνο του να αντιμετωπίσει μια κρίση ‘πυρηνικού χαρακτήρα’ στα τέλη 2009, στις αρχές του 2010. Υπήρξαν νομίζω και υπερβολικά καλόπιστες ως αφελείς προσεγγίσεις που οδήγησαν στην απόρριψη της πρότασης που είχα διατυπώσει να ζητήσουμε υπερψήφιση του πρώτου πακέτου».
Δείτε τα βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: