21.10.12

O Βενιζέλος τα 'χει βάψει μαύρα...



Ποιοι θα πουν "ναι", ποιοι "οχι" και ποιοι θα απέχουν από το ΠΑΣΟΚ...
Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να χαίρεται για τις διαβεβαιώσεις που έλαβε στη Σύνοδο Κορυφής σχετικά με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις,

Ομως ο Βαγγέλης Βενιζέλος τα έχει βάψει μαύρα καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι... βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ενδεχομένως θα αρνηθούν ψήφο στο πακέτο των μέτρων, το οποίο ουδείς γνωρίζει με ακρίβεια αν θα είναι 11, 13, 15, ή 18 δις, ανάλογα και με την επιμήκυνση που ελπίζεται ότι μπορεί να μας δοθεί.

Οι πληροφορίες από την Ιπποκράτους κάνουν λόγο ίσως και για περισσότερους από 10 υποψήφιους αντάρτες. Το «μασάζ» στους πιθανούς απείθαρχους είναι καθημερινό, μήπως και μαλακώσουν και πουν το «ναι».

Εκτός από τους …σκληρούς Δριβελέγκα, Κουτσούκο, Μπόλαρη και Τζάκρη, μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει για τους Σκανδαλίδη, Ανδρουλάκη, Κεγκέρογλου, Κασσή και μικρότερο για τους Κωνσταντινόπουλο, Μωραΐτη, Σηφουνάκη και Χριστοφιλοπούλου. Σίγουροι για το «ναι» θεωρούνται οι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Κακλαμάνης, Κρεμαστινός, Μανιάτης, Κουκουλόπουλος, Γρηγοράκος, Κεδίκογλου, Αηδόνης, Γκερέκου και Πύρρος Δήμας. Άγνωστο είναι τι θα πράξουν ορισμένοι όπως οι Σαχινίδης, Ντόλιος, Τριαντάφυλλος, ενώ υπάρχει περίπτωση κάποιοι, αντί για το «όχι» να επιλέξουν την αποχή. Ο Γ. Παπανδρέου ενδέχεται την ημέρα της ψηφοφορίας να απουσιάζει και να στείλει επιστολική ψήφο.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: