6.10.12

Tραβουν το δικό τους δρόμο...



To δικό τους ξεχωριστό δρόμο από το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι τραβούν δύο πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Παπανδρέου, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Λοβέρδος, κατά ... τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση», ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, μετά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, για την ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, διευκρινίζοντας ότι ο χώρος χρειάζεται ένα κόμμα «ριζοσπαστικό, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, σοσιαλδημοκρατικό, ανοικτό στην κοινωνία και τα ρεύματά της, με όπλο το εθνικό σχέδιο γι την έξοδο της χώρας και των πολιτών της από την κρίση και την επιστροφή στην ευημερία και την αξιοπιστία».

Ταυτόχρονα, ο κ. Ραγκούσης την Τρίτη, με αφορμή την υπόθεση με τη «λίστα Λαγκάρντ» και τους χειρισμούς από πλευράς του κ. Βενιζέλου, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι εξαπάτησε την προηγούμενη κυβέρνηση αφού δεν την ενημέρωσε για την ύπαρξη της λίστας και αποχώρησε από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή ένας ακόμη πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, ο κ. Μόσιαλος έδωσε στη δημοσιότητα την Ιδρυτική Διακήρυξη της κίνησης πολιτών που ετοιμάζει.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: