4.11.12

370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι...



...ξόδεψε ο Γ.Γ Επικοινωνίας!...
Το δωμάτιο της διπλανής φωτογραφίας είναι αρκετά εντυπωσιακό, πόσο μάλλον αν σκεφτείτε ότι από τα παράθυρα του βλέπει κανείς το Παρίσι στα καλύτερα του.

Αν κάλυπτε τα έξοδα διαμονής σε αυτό το χλιδάτο τετράστερο ξενοδοχείο το ελληνικό Δημόσιο, δεν... θα το επιλέγατε ακόμα πιο εύκολα;

Έτσι φαίνεται ότι ο σκέφθηκε ο Γ.Γ Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος σε πρόσφατη επίσκεψη του στη γαλλική πρωτεύουσα επέλεξε το Hotel Baltimore, κάτι που μας κόστισε...λίγο παραπάνω.

Δείτε το σχετικό κόστος, όπως περιγράφεται σε έγγραφο της Διαύγειας:


To ακόμα καλύτερο; Ο κ. Κατσανιώτης επέλεξε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 25 χλμ μακριά από το εκθεσιακό πάρκο όπου διεξήχθη η έκθεση στην οποία ήθελε να συμμετάσχει και η οποία ήταν μια έκθεση για την αγορά τροφίμων..

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Ημερησίας, ο κ. Κατσανιώτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά καθώς έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος της νεολαίας της Πολιτικής Άνοιξης.

Θα ζητήσει κάποιος από τον κ. Κατσανιώτη να απολογηθεί για τα τόσο ακριβά του γούστα τα οποία χρεώνουν έναν ήδη υπερχρεωμένο λαό;

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: