8.11.12

Μανιάτης προς Λοβέρδο: Έλα να τα πεις στο Συνέδριο


Ένα «όχι» με πολλές αιχμές για την απουσία του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι η απάντηση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε νωρίτερα τη ... σύγκληση της ΚΟ θέτοντας εμμέσως θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, ο κ. Μανιάτης στην απαντητική επιστολή του αναφέρει στον κ. Λοβέρδο ότι είναι ήδη προγραμματισμένο το συντακτικό συνέδριο της παράταξης, προσθέτοντας ότι οι ιδέες του θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία.

Η απάντηση του κ. Μανιάτη προς τον κ. Λοβέρδο έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Ανδρέα,

» Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.

» Η ΚΟ της παρούσας βουλευτικής περιόδου λειτουργεί με απόλυτα συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο και αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν τη Βουλή και την κυβέρνηση. Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

» Κορυφαία βέβαια απόφαση της ΚΟ ήταν αυτή που καθόρισε τη στάση μας στην χθεσινή καταλυτική ψηφοφορία. Αυτή η συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της ΚΟ συνεχίζεται όλον τον καιρό που εσύ δεν μετέχεις στις διαδικασίες της. Έχουμε τώρα ενώπιόν μας τη συζήτηση του Προϋπολογισμού που αρχίζει σήμερα.

» Παράλληλα, όπως γνωρίζεις, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συγκληθεί το συντακτικό συνέδριο της παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: