20.11.12

Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού, λέει ο Δ. Χατζησωκράτης...


Το ενδεχόμενο ανασχηματισμού απορρίπτει κατηγορηματικά το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, τονίζοντας ότι υπάρχει μόνοτο ζήτημα συγκρότησης οργάνου για... το συντονισμό της κυβέρνησης.

«Θέλετε εσείς και οι συνάδελφοί σας οπωσδήποτε ανασχηματισμό... Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην ατζέντα της ΔΗΜΑΡ και το λέμε όλη αυτή την εβδομάδα. Τώρα πια μπορώ να είμαι σαφής κι από πλευράς πρωθυπουργού, δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού» σημείωσε ο κ. Χατζησωκράτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

«Αυτό που υπήρχε κι έχει υπάρξει είναι να συγκροτηθεί ένα όργανο άτυπο ή τυπικό, που θα αναλάβει το συντονισμό του κυβερνητικού έργου» πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζω πόσα άτομα θα συστήσουν το όργανο αυτό, αλλά το θέμα είναι η ευελιξία που θα έχει, ώστε να αντιμετωπίζει τις δυσαρμονίες. Θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, δεν θα είναι επόπτης των υπουργών ούτε θα τους υποκαταστήσει» εξήγησε ακόμη ο κ. Χατζησωκράτης.

«Η υπόθεση ανασχηματισμού υπάρχει πάντα ως προνομία του πρωθυπουργού και των τριών αρχηγών ως προς το πότε θα το αποφασίσουν, αλλά δεν είναι στην ατζέντα αυτή την περίοδο» κατέληξε.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: