4.11.12

Καβγάς με... γαλλικά ανάμεσα σε Αντώναρο και Χρυσοχοϊδη...


Ο ... κακός χαμός έγινε μέσω twitter ανάμεσα στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή τις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα...

σενάρια που εμφανίζουν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται κοντά στη Νέα Δημοκρατία...

"Ε όχι και να δώσουμε συγχωροχάρτι στον κύριο που διάβασε το Μνημόνιο και τώρα αναζητεί εναγωνίως μελλοντική πολιτική στέγη", έγραψε ο κ. Αντώναρος και συνέχισε: " Η Νέα Δημοκρατία ούτε ήταν ούτε πρέπει να γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσόντες".

Ακολούθησε η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος σήκωσε το γάντι: «O κ. Αντώναρος αντιπροσωπεύει ό,τι απεχθάνομαι στην πολιτική. Ένας εργολάβος του ψέματος και της συκοφαντίας. Και τότε που ήταν φυτευτός στο ρόλο του εκπροσώπου μίας ανεκδιήγητης κυβέρνησης και τώρα που αυτοανακηρύχθηκε σε Πάπα που μοιράζει συγχωροχάρτια».

Περίπου ένα 24ωρο μετά το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε με τρία νέα μηνύματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Στο πρώτο ανέφερε: «Αντί για επιχειρήματα καταφεύγουν σε ύβρεις κάποιοι που ως μόνη διαδρομή στη κοινωνία έχουν την ανέλιξη τους μέσα απ’ τον κομματικό σωλήνα.» Για να ακολουθήσει ένα ακόμη τιτίβισμα: «Και δεν αντιλαμβάνονται πόσο αυτογελοιοποιούνται όταν λοιδορούν και απαξιώνουν το κόμμα στο οποίο επιμένουν να έχουν θεσμικό ρόλο.»

Στο τρίτο tweet ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει: «Με δύο λόγια: συμπεριφορές που είναι εντελώς ασύμβατες με τον ευρωπαϊκό χώρο στον οποίο βαυκαλίζονται ότι ανήκουν.»


Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: