3.11.12

Δε βάζει μυαλό ο Αντριάνο! ...

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Όπως, δηλαδή, και κάποιοι άνθρωποι.

Στην... παρέα αυτή ανήκει και ο Αντριάνο, ο οποίος από ένας χαρισματικός και δυναμικός επιθετικός έφτασε στο σημείο να ... καταστρέψει την καριέρα του, απασχολώντας τον Τύπο με τα... νυχτοπερπατήματά του.

Ο Βραζιλιάνος, πρόσφατα, είχε δώσει το λόγο του στη διοίκηση της Φλαμένγο πως θα αφοσιωθεί στη δουλειά του και μόνο, αλλά γι ακόμη μια φορά δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Αντριάνο, πήγε σε συναυλία από την οποία έφυγε στις 4:30 τα ξημερώματα μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να μην πάει στην χθεσινή προπόνηση.

Σάλο, ωστόσο, έχει προκαλέσει και το βίντεο που κυκλοφορεί στο οποίο ο Αντριάνο έχει ανέβει στη σκηνή και βγάζει λόγο στον οποίο φαίνεται να λέει:

«Όλοι ξέρουν πως αγαπώ τη Φλαμένγκο, αλλά ένα πράγμα δεν πάρει κανείς ποτέ από μένα. Είμαι από τη φαβέλα. Πολλοί φοβούνται να το πουν, αλλά εγώ καμαρώνω»,

Ο ίδιος έχει ζητήσει άδεια μέχρι την Τρίτη ώστε να δει τι θα κάνει με την καριέρα του, ενώ η διοίκηση ετοιμάζεται σε κάθε περίπτωση να τον τιμωρήσει αυστηρά, ακόμη και να τον αποδεσμεύσει.

Θυμίζουμε ότι ο υπέρβαρος Αντριάνο δεν έχει αγωνιστεί φέτος καθόλου με τη Φλαμένγκο, αφού τόσο η φυσική του κατάσταση, όσο και η συμπεριφορά του τον αφήνουν συνεχώς εκτός πλάνων. 

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: