21.11.12

Για την υπερηφάνεια του Θρύλου και της Ελλάδας...



Η στιγμή έφτασε, ο Θρύλος μπαίνει στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (21.45, LIVE olympiacos24.gr) τη Σάλκε και έχοντας 5.000 οπαδούς του στο πλευρό του τα ... παίζει όλα για όλα, για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον κόσμο, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν όλα αυτά που πρέπει για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συνάντησης και να κάνουν υπερήφανους όλους τους Ολυμπιακούς, αλλά και όλους τους Ελληνες.

Οι «ερυθρόλευκοι», που με ισοπαλία δική τους ή της Μονπελιέ εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους αφήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες τους την τελευταία αγωνιστική με την Αρσεναλ.

Ο Ζαρντίμ απέφυγε και πάλι να μιλήσει για την ενδεκάδα. Δεν αποκάλυψε και ας του ζητήθηκε ούτε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Κατά την προσφιλή τακτική του προτιμά να το πει πρώτα στους παίκτες και μετά στον Τύπο.

Οπως καταλαβαίνετε, δύσκολη η επιχείρηση εύρεσης της ενδεκάδας. Θα το προσπαθήσουμε, όμως, κρίνοντας από αυτά που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις. Με βάση τη λογική λοιπόν οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέβας, Κοντρέρας, Μανωλάς (τετράδα της άμυνας), Μοντέστο, Μανιάτης, Γκρέκο (τριάδα στο κέντρο), Μασάντο, Μήτρογλου, Αμπντούν (τριάδα στην επίθεση έχουν το προβάδισμα.
Βέβαια, πάντα παίζει να γίνουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όπως να πάει στον άξονα ο Μασάντο και να παίξει έξω αριστερά ο Γκρέκο για να έρθει δεξιά ο Αμπντούν. Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Φουστέρ.

Οσο για τη Σάλκε, οι πληροφορίες από το γερμανικό στρατόπεδο αναφέρουν πως θα ξεκινήσει με τους Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλο, Ματίπ, Φουξ, Φαρφάν, Τζόουνς, Νοϊστάντερ, Ντράξλερ, Χόλτμπι, Χούντελαρ...

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει επίσημα 3.300 εισιτήρια, ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ζουν στη Γερμανία είναι έτοιμοι να «καταλάβουν το γήπεδο της Σάλκε. Εχουν πάρει μεμονωμένα εισιτήρια και όπως καταλαβαίνετε το «Βέλτινς Αρίνα» θα είναι κατακόκκινο.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: