26.11.12

Αιχμές Χατζηγάκη για Σαμαρά...

Με έμμεσο, αλλά σαφή και περίτεχνο τρόπο ο πρώην υπουργός δείχνει τα σφάλματα και την αδυναμία Σαμαρά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Σωτήρης Χατζηγάκης κάνει λόγο για... έλλειψη ενός αξιόπιστου εθνικού σχεδίου που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ενώ η αρθρογραφία τις τελευταίες εβδομάδες κινείται σ’ αυτό το πνεύμα. Μέσα από αυτά τα άρθρα, τα οποία φιλοξενούνται στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης των Τρικάλων, βγαίνουν και τα… καρφιά για τον Αντώνη Σαμαρά. 
Όπως το τελευταίο όπου καυτηριάζει τη στάση του Γερμανού «τοποτηρητή» στη χώρα μας, Φούχτελ… 
Σημειώνει μεταξύ άλλων πως «το ελληνικό κράτος, δεν επιδεικνύει την ίδια «ιερή» αγανάκτηση και στην συνεχώς ασκούμενη οικονομική βία κατά των ελλήνων, οι οποίοι εξοντώνονται καθημερινά με προγράμματα λιτότητας και με απολύσεις». 
Μιλώντας στο trikalavoice.gr κάνει ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως «ήταν λάθος η πολιτική της Κυβέρνησης για μονομερή επιβολή των μέτρων», ενώ εκτιμά πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια μάχη γιγάντων μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας και «την Δευτέρα η Ελλάδα θα είναι σε δεύτερη και Τρίτη μοίρα στις διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: