13.11.12

Από σήμερα οι λίστες για τη διαθεσιμότητα...

Με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς απ' ό,τι αναμενόταν θα προχωρήσει η διαδικασία της απομάκρυνσης - με τη διαδικασία της διαθεσιμότητας - δημοσίων υπαλλήλων από τις θέσεις τους. Η... αρχή γίνεται σήμερα από τους δήμους της χώρας με την κατάρτιση των καταλόγων με υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που προσελήφθησαν χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες, όμως, ο κανόνας θα ισχύσει για το σύνολο του δημοσίου τομέα

Η επίσημη διορία που έχει δοθεί για την αποστολή των καταλόγων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τα ονόματα των υπό απομάκρυνση υπαλλήλων λήγει σε 10 ημέρες από σήμερα.

Οι κατάλογοι, όπως έγινε γνωστό, θα είναι δύο. Στον έναν θα αναφέρονται τα ονόματα των τελούντων σε διαθεσιμότητα, λόγω της συγχώνευσης και της κατάργησης οργανισμών, ενώ στον δεύτερο θα υπάρχουν τα ονόματα όσων τελούν υπό τιμωρία (είτε επειδή αποδείχθηκαν επίορκοι, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο).

Ο στόχος εν προκειμένω, είναι πριν από το τέλος του έτους να υπάρχουν απτά αποτελέσματα από το συγκεκριμένο μέτωπο, το οποίο αρχικά φαινόταν να είναι από τα δυσκολότερα αλλά μάλλον θα τρέξει γρηγορότερα του αναμενόμενου.

Διαβάστε την εγκύκλιο για το πλαίσιο κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: