6.11.12

Λόλα Νταϊφά: «Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι σε καταστολή στην εντατική» ...

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας ενημέρωσε για την κατάσταση υγείας του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

«Βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό σε καταστολή στην εντατική. Σήμερα υπήρχε περίπτωση να... τον βγάλουνε όχι από την εντατική αλλά να του σταματήσουν την νάρκωση για να διακοπεί η καταστολή αλλά επειδή ανέβασε πυρετό δεν θα το κάνουν σήμερα».

Ακόμα και οι γιατροί δεν γνωρίζουν κάτι άλλο καθώς περιμένουν όπως μας είπε να συνέλθει πρώτα. «Δεν ξέρουν να μας πουν τίποτε άλλο. Πρώτα περιμένουν να βγει από την καταστολή να δουν πώς λειτουργεί ο οργανισμός και τι "ζημιές" έχουν γίνει αν έχουν γίνει και μετά θα ξέρουμε». Όσο για το αν είναι κρίσιμα τα επόμενα 24άωρα είπε: «Δεν μας έχουν πει κάτι τέτοιο, αν δηλαδή πρέπει να περάσει κάποιο εικοσιτετράωρο γιατί περιμένουν κι εκείνοι να βγει από την καταστολή». Κλείνοντας μας είπε ότι ο Σταμάτης Μαλέλης είναι σκληρό καρύδι και περιμένουν να ακούσουν ξανά τη φωνή του στο Star. «Οι ευχές όλων των συνεργατών του γαι γρήγορη ανάρρωση τον συνοδεύουν», δήλωσε η κυρία Νταϊφά.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ύστερα από σύσταση των γιατρών για καλύτερο εξοπλισμό μεταφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα και το αναπνευστικό, που προέκυψε από το έμφραγμα

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: