24.11.12

Μετά τον Τατσόπουλο αναλαμβάνει δράση ο Δραγασάκης με το νέο ανέκδοτο...


Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε!...
kourdistoportocali

Tατσόπουλος Νο2!
Μετά το "έχω πηδήξει την μισή Αθήνα" του Τατσόπουλου, ανέλαβε δράση ο επόμενος ανεκδοτολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιάννης Δραγασάκης. Σύμφωνα με ... το ρεπορτάζ του Newpost.gr ο Δραγασάκης δηλώνει ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
Εμείς του απαντάμε με το ρηθέν του Φαήλου Κρανιδιώτη "κατούρα και λίγο", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κυβερνήσουν και δεν θα φύγουν νύχτα με ελικόπτερο.
Διαβάζουμε στο newpost>

Τα μνημόνια δεν καθιστούν το χρέος βιώσιμο για το λαό και την κοινωνία, ούτε τώρα, ούτε το 2020, ούτε το 2030, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάνης Δραγασάκης. «Αναζητούμε μία λύση, μια προοδευτική πατριωτική διέξοδο» υπογραμμίζει, ξεκαθαρίζοντας ότι «στόχος δεν είναι να αναστήσουμε ένα μοντέλο που έχει καταρρεύσει».


Σε συνέντευξή του στην Ημερησία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την ετοιμότητα του κόμματός του να κυβερνήσει και επιρρίπτει ευθύνες στην Αριστερά.


«Για να βγούμε από την κρίση χρειάζονται πρώτα από όλα σαφείς και ξεκάθαρες επιλογές. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε τις αναγκαίες επιλογές» τονίζει.


Αναφέρει ότι το χρέος είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και πρέπει να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή λύση «μέσα από μια ειδική για τον σκοπό αυτό ευρωπαϊκή διάσκεψη, με τη συνεργασία ή και τη συμμετοχή της Κίνας και άλλων μεγάλων κατόχων ευρωπαϊκού χρέους».


Ιδιαίτερα αιχμηρός ο κ.Δραγασάκης επιρρίπτει ευθύνες στην Αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Αριστερά έχει σημαντικές ευθύνες διότι την αντίθεσή της στην ανάληψη των σπάταλων Ολυμπιακών Αγώνων, την αντίθεσή της στο πολυδάπανο πρόγραμμα των εξοπλισμών και στη διαχρονική φοροασυλία των ισχυρών δεν μπόρεσε να την καταστήσει ένα πειστικό πολιτικό πρόγραμμα ικανό να κερδίσει την πλειοψηφία του λαού».
http://newpost.gr/post/170853/dragasakis-eimaste-etoimoi-na-kyvernisoyme/

Δεν υπάρχουν σχόλια: