22.11.12

Ποιοι είναι οι νέοι διοικητές στους οργανισμούς αστικών συγκοινωνιών ...

Το πρώτο κύμα αλλαγών στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ ξεκίνησε με τρεις προέδρους να αποχωρούν από τις Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ), Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) και τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ).

Το...
υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε χτες τους νέους διοικητές στους τρεις οργανισμούς και, σύμφωνα με το Εθνος, μέχρι τον Δεκέμβριο θα γίνουν καρατομήσεις στα ΕΛΤΑ και στον Ομιλο του ΟΣΕ.

Στον ΟΑΣΑ, νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο πολιτικός μηχανικός Αλέξανδρος Δελούκας, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Δημητρίου.

Στον ΟΣΥ, που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ο πρώην γενικός γραμματέας Καταναλωτή Ιωάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη θέση του Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου.

Στη ΣΤΑΣΥ, δηλαδή τον οργανισμό που έχει την ευθύνη για το μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, νέοι πρόεδρος ανέλαβε ο μηχανολόγος μηχανικός Νικόλαος Παπαθανασίου, αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Βασιλειάδη. Ο κ. Παπαθανασίου είχε διατελέσει επικεφαλής των ΗΣΑΠ και την περίοδο 2005-2009, ενώ την περίοδο 1991-1993 ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: