13.11.12

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή συζήτηση (Βιντεο)...


Αναφορά στην ανάγκη υλοποίησης των διαρθρωτικών αλλαγών, "στην ανάγκη διαχωρισμού του απαραίτητου από το περιττό κράτος αλλά και στο γεγονός ότι όλοι όσοι φωνάζουν ενάντια στα μέτρα δεν είναι οι πραγματικά απελπισμένοι, όπως οι...
ιδιωτικοί υπάλληλοι", έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή συζήτηση για τον "περιορισμό των προνομίων του περιττού κράτους", όπως είπε.

Στάθηκε επίσης στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια. "Τώρα ο πέλεκυς πέφτει επί δικαίων και αδίκων", συμπλήρωσε.

"Υπήρξαν επιφυλάξεις για το μείγμα της πολιτικής το οποίο υλοποιήθηκε. Θα μπορούσε για παράδειγμα η Κυβέρνηση να είχε επιλέξει να μειώσει το κόστος του δημοσίου όχι οριζόντια, αλλά επιλέγοντας να απομακρύνει τους επίορκους υπαλλήλους ή εκείνους τους υπαλλήλους που συστηματικά απέφευγαν να ασκήσουν την εργασία τους. Αλλά αυτό δεν έχει ποια τόσο μεγάλη σημασία.

Σημασία έχει ότι η ελληνικός λαός απεδέχθη ότι αυτό το βαρύ τίμημα το οποίο αναγκάζεται να καταβάλλει ήταν αναγκαίο για να παραμείνει η χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και το απεδέχθη διότι έδωσε την πρώτη θέση στις προηγούμενες εκλογές στη ΝΔ, η οποία ακριβώς πολιτεύτηκε με αυτό το σύνθημα", είπε στη συνέχεια.

"Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ευρώπη θα σταθεί για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων. Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας. Μέσα από τις κινήσεις των Ευρωπαίων εταίρων τις επόμενες εβδομάδες θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους όσοι αμφισβητούνε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία να διαπιστώσουν πόσο μεγάλο σφάλμα διαπράττουν", κατέληξε...
Κλικ VIDEO
news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: