14.11.12

Στον Βόλο σήμερα, Αλέκα Παπαρήγα...


Στον Βόλο θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα η Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της σε... Λάρισα και Βόλο, η οποία αφού στις 6.30 συναντηθεί με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας, στις 7.00 θα μιλήσει στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, επί της συμβολής των οδών 2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος, με θέμα "Διέξοδος από την κρίση υπέρ του λαού, η πολιτική πρόταση του Κ.Κ.Ε.".

Όπως αναφέρει η Ν.Ε. του κόμματος, η οποία καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και φτωχούς αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες, ανεξάρτητα αν συμφωνούν σε όλα με το Κ.Κ.Ε. ή όχι, να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να συζητήσουν τις θέσεις του κόμματος:

«Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμης σημασίας για το σήμερα και το αύριο της λαϊκής οικογένειας.

Από τη μια δυναμώνει η αντιλαϊκή επίθεση συγκυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου, ενισχύεται η αντεργατική επίθεση, πολλαπλασιάζονται τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και από την άλλη ο λαός είναι σε θέση και μπορεί να αντεπιτεθεί στην κατεύθυνση της ρήξης και της ανατροπής, αρκεί να αποβάλλει κάθε φόβο και κάθε μοιρολατρία, να ξεπεράσει αυταπάτες για τη θέση της χώρας στην ΕΕ.

Στα πλαίσια αυτά η Ν.Ε. Μαγνησίας πυκνώνει τις παρεμβάσεις της ώστε «να αναδειχτεί πιο καθαρά ο δρόμος της προοπτικής για το λαό και να αποκαλυφθούν οι σχεδιασμοί του αστικού πολιτικού συστήματος, ο ρόλος που παίζουν τα αστικά κόμματα, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά, συντηρητικά και δήθεν «αριστερά» για την αναμόρφωση του».
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: