9.11.12

Καταγγέλλουν υποψήφιο βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για ξυλοδαρμό...

Υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο δήμαρχος Ερυμάνθου στην Αχαΐα για τον ξυλοδαρμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βασιλικού.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Θάνος Καρπής κατηγορεί τον... υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ανδρέα Νικολακόπουλο, για τον ξυλοδαρμό του προέδρου της περιοχής, Θεόδωρου Χρόνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής παρεμβαίνοντας σε διένεξη μεταξύ κατοίκων του χωριού Βασιλικό για κτηματικές διαφορές επιτέθηκε στον πρόεδρο της κοινότητας και τον ξυλοκόπησε. Το συμβάν έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας και ο Χρυσαυγίτης συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.

Οπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Ερυμάνθου, ο Νικολακόπουλος κλήθηκε από γνωστούς του κατοίκους της περιοχής προκειμένου να τους υπερασπιστεί στη διαφορά που είχαν με συγχωριανούς τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο πολιτευτής επικαλούνταν συνεχώς την ιδιότητά του, λέγοντας με απειλητικό ύφος στον πρόεδρο: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι η Χρυσή Αυγή. Είμαι στέλεχός της».

Οταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου αντέδρασε, τα αίματα άναψαν και το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής τον γρονθοκόπησε. Σήμερα αναμένεται ο πρόεδρος της κοινότητας να καταθέσει μήνυση εναντίον του υποψήφιου βουλευτή.



"Εθνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: