6.11.12

Δεν ψηφίζουν Βουδούρης και Μουτσινάς ...



Στην απόφασή του να καταψηφίσει το πακέτο μέτρων εμμένει –παρά τη χθεσινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ- ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ την ίδια στάση φέρεται να κρατά ως την τελευταία στιγμή και ο ... Πάρις Μουτσινάς, πιθανώς και άλλοι βουλευτές.

Χθες πάντως, μη θέλοντας να εναντιωθεί στη ‘θετική’ κατά την άποψη της ‘αριστερής μειοψηφίας’ πρόταση του προέδρου να μην ψηφιστούν τα μέτρα, ο κ.Βουδούρης εισηγήθηκε να πει μεν η ΔΗΜΑΡ ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα, αλλά και να επιφυλαχθεί να τοποθετηθεί επί του προϋπολογισμού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν από τη διαδικασία ψηφοφορίας, με νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, πρόταση πάντως που δεν πέρασε. Το σκεπτικό του κ.Βουδούρη, ήταν ότι έτσι η ΔΗΜΑΡ θα είχε περιθώριο να διαπραγματευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Γενικά πάντως, ο ‘πασοκογενής’ βουλευτής χαρακτηρίζει ως «καθυστερημένη και περιορισμένη» απόφαση, στο σκεπτικό ότι «αφού μπορούσαμε να πούμε ‘όχι’ γιατί δεν το είπαμε νωρίτερα;». Επιπλέον, βρίσκει μία επίφαση στην πρόταση «δεν ψηφίζουμε τα μέτρα και ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό», αφού τα πρώτα αποτελούν τον κεντρικό άξονα της κυβερνητικής πολιτικής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: