11.11.12

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό ...



Στις 17:00 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ...
Κλειστοί για αποβίβαση και επιβίβαση θα παραμείνουν από τις δύο το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό στο Πανεπιστήμιο, το Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό με αφορμή τη... νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει για το απόγευμα της Κυριακής η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Παρόμοια ενέργεια προγραμματίζει και το ΠΑΜΕ τα μέλη του οποίου θα συγκεντρωθούν στις 16:30 στην Ομόνοια.

Όπως σημειώνει στο κάλεσμά της η ΓΣΕΕ, «η ανακοίνωση των νέων στατιστικών ποσοστών ανεργίας στο 25,4% αποκαλύπτει το τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινωνικό και πραγματικό πρόβλημα της χώρας, αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης και ριζικής αλλαγής της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής».

Παράλληλα αναφέρει πώς «Η απαίτηση των εργαζομένων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και ανεργίας, εκφράστηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο χθεσινό μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τις νέες κινητοποιήσεις των συνδικάτων».

Σε ανακοίνωσή του ΠΑΜΕ τέλος, τονίζεται πώς, «η κυβέρνηση με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: