17.11.12

Συγκεντρώσεις και οι πορείες στον Βόλο, για την επέτειο του Πολυτεχνείου...



Με το σύνθημα "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της οικονομικοπολιτικής αλλά και κοινωνικής συγκυρίας και με την Μαγνησία να ... δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε από την ανεργία, με 3 προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αναμένεται να κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Με σημεία συγκέντρωσης τις πλατείες Ελευθερίας και Πανεπιστημίου, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, καθηγητές, δάσκαλοι, μέλη πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων αλλά και συλλογικοτήτων, θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κοινή κατάληξη στο μνημείο Ηρώων, στην παραλία του Βόλου.

Τόσο οι τρεις συγκεντρώσεις και πορείες στον Βόλο, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας αλλά και η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, στην Αθήνα, αναμένεται να έχουν έντονο χαρακτήρα αντιφασιστικό, αν κρίνει κανείς από τα σχετικά καλέσματα αλλά και πάρουν την μορφή μαζικών συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας, κόντρα στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική από την τρικομματική κυβέρνηση των Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, με ξεκάθαρα μηνύματα αντίστασης.

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: