17.11.12

"Αστακός" η Αθήνα...



Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου...
Με την καθιερωμένη συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, στις 3 το μεσημέρι, κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Δρακόντεια θα είναι τα... μέτρα ασφαλείας στην καθιερωμένη πορεία για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατεθούν περίπου 7.000 αστυνομικοί στα μέτρα που θα ληφθούν από νωρίς το πρωί έως και τη λήξη της πορείας, στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Μάλιστα, εκτός από την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα υπάρχει και σε υπουργεία αλλά και περιμετρικά της γερμανικής πρεσβείας στο Κολωνάκι, ενώ υπό αστυνομικό κλοιό θα βρεθεί και η πρεσβεία του Ισραήλ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ανέφεραν πως τα μπλοκ τους θα κατευθυνθούν – μετά την συμμετοχή τους στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία – προς την πρεσβεία του Ισραήλ. «Στόχος είναι να εκφραστεί η λαϊκή απαίτηση να σταματήσουν τώρα τα νέα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού με τη στήριξη ΗΠΑ- ΕΕ. Να διατρανωθεί η λαϊκή αντίθεση στη στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ και στη συμμετοχή της χώρας μας στους νέους πολέμους που σχεδιάζουν ΗΠΑ- ΕΕ στη Μέση Ανατολή και στην Ασία», αναφέρει το ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από την Ομόνοια, στις 5 μμ, με επικεφαλής τη γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: