12.11.12

Η επιτυχία των Κουρτάκη-Μαρινάκη προκαλεί τριγμούς στους παραδοσιακούς...

Ποιες νέες εφημερίδες είναι στα σκαριά!...
kourdistoportcali

Μακελειό στις εφημερίδες.


Οι μεγάλες κυκλοφορίες που χτυπάνε τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” του Γιάννη Κουρτάκη, έχουν προκαλέσει πανικό στους παραδοσιακούς εκδότες του Σαββατοκύριακου.


Η ... “Καθημερινή” του Αλαφούζου τον οποίο ο Μαρινάκης καταδιώκει πλέον εκτός από τα γήπεδα και στα περίπτερα αλλά και το “Πρώτο Θέμα” και “Εθνος”, έχουν απώλειες λίγων χιλιάδων φύλλων αλλά στις μέρες μας ακόμη κι αυτές πονάνε κυκλοφοριακά.


Εβδομαδιαία –μάλλον κυριακάτικη-εφημερίδα ετομάζουν πυρετωδώς οι συντάκτες έτερου πολιτικού site. Η συγκεκριμένη εφημερίδα θα έχει επίσης πολλά ένθετα με το οικονομικό και το lifestyle-τηλεοπτικό να είναι τα πιο εντυπωσιακά σύμφωνα με τον σχεδιασμό.


Στο μεταξύ κυκλοφορούν οι "6 Μέρες" του Αντώνη Δελατόλλα ενώ η Μάνια Τεγοπούλου ετοιμάζει την επιστροφή της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» μέσα στον Δεκέμβρη.


Εβδομαδιαία εφημερίδα-έκπληξη, η οποία θα κυκλοφορεί στα μέσα της εβδομάδας ετοιμάζει μια ομάδα συντακτών οι οποίοι ειδικεύονται στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στο σκηνικό κινούμενης άμμου που χαρακτηρίζει τα ΜΜΕ.


Την ίδια στιγμή οι παραδοσιακοί εκδότες περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού ενέσεις θαλασσοδανείων από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που καθυστερεί εξαιτίας των «ξεφτιλισμένων Ευρωπαίων».

Τα καλύτερα έρχονται...

Υ.Γ>Στο μεταξύ από την Εφημερίδα των Συντακτών κρατάμε για την ώρα το διαφημιστικό σποτάκι με την πιτσιρίκα να την φωνάζει ο παππούς-Έλα στον Παππού-αρχισυντάκτης να σπεύσει στο γραφείο του. Εικόνες μιας άλλης εποχής...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: