17.11.12

Βομβαρδίσθηκε το αρχηγείο της Χαμάς...


Το αρχηγείο της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα επλήγη από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η... κυβέρνηση της ισλαμικής οργάνωσης υπό τον έλεγχό της οποίας τελεί η Λωρίδα της Γάζας.

«Το...
αρχηγείο της κυβέρνησης αποτέλεσε στόχο τεσσάρων πληγμάτων και η κυβέρνηση υπογραμμίζει ότι παραμένει στις θέσεις της και στέκεται στο πλευρό του λαού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της σήμερα, Σάββατο, τέταρτη ημέρα της ισραηλινής επιχείρησης «Pillar of Defence» εναντίον στόχων στα παλαιστινιακά εδάφη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το κτήριο υπέστη σημαντικές ζημιές.
Από τις 04.00 τα ξημερώματα παρατηρείται μια αύξηση των αεροπορικών επιδρομών στη διάρκεια μιας νύχτας όπου ακούγονταν σποραδικές εκρήξεις στην Πόλη της Γάζας. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera ο αριθμός των νεκρών από την Τετάρτη, όταν και δολοφονήθηκε ο επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, έχει φθάσει τους 29 από την παλαιστινιακή πλευρά (εκ των οποίων οι επτά είναι παιδιά) και τους 3 από το αντίπαλο στρατόπεδο, την ίδια στιγμή που 75.000 έφεδροι του ισραηλινού στρατού βρίσκονται επί ποδός πολέμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: