14.11.12

Ο απρόσεκτος Κεδίκογλου...



...και ο copy paste Τσίπρας...
Σε… ευτράπελο εξελίχθηκε το χθεσινό «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου και του ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα ξεκίνησαν όταν... το Αθηναϊκό Πρακτορείο δημοσίευσε μία συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην «Βιένερ Τσάιτουνγκ», αυστριακή εφημερίδα που εκδίδεται από την Αυστριακή Δημοκρατία. Στην εν λόγω συνέντευξη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανιζόταν να (ξανα)προειδοποιεί τους επίδοξους επενδυτές να μην αγοράσουν δημόσια περιουσία, «γιατί η κυβέρνηση καταρρέει» -υπονοώντας ότι αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, θα ακυρώσει τις ιδιωτικοποιήσεις. Δηλαδή, ό,τι είχε πει την περασμένη Παρασκευή στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Αμέσως, ο Σίμος Κεδίκογλου έσπευσε να καταδικάσει τον Αλέξη Τσίπρα πως… ξαναδιώχνει τους επενδυτές. Στην Κουμουνδούρου έψαξαν, αλλά… συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην αυστριακή εφημερίδα δεν βρήκαν. Ούτε ο ίδιος ήξερε κάτι, ούτε το επιτελείο του. Τελικά, ανακάλυψαν ότι το λάθος ήταν του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αφού… η αυστριακή εφημερίδα δεν φιλοξενούσε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναδημοσίευε τη συνέντευξη που είχε ήδη δώσει στην Die Zeit! Αυτό ακριβώς επισήμανε το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, προτείνοντάς του άλλη φορά να είναι… πιο προσεκτικός!

«Το ότι οι συνεντεύξεις του κ. Τσίπρα είναι copy paste δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήνουμε ασχολίαστο τον copy paste αρχηγό», ανταπάντησε ο Κεδίκογλου, προσπαθώντας να… μπαλώσει τα αμπάλωτα.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: