7.11.12

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο υπ. Προστασίας του Πολίτη...



Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη γίνεται λόγος για αντιποίηση αρχής από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις φωτογραφίες αστυνομικών.
Η ... απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-EKM στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με κάθε ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη της πολιτικής αναξιοπρέπειας. Αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ EKM για... αντιποίηση αρχής, καθώς και να εξομοιώσει την Αριστερά με τους ναζί νοσταλγούς του Χίτλερ.

Για αυτά τα γκεμπελικού τύπου προπαγανδιστικά τεχνάσματα ταιριάζει γάντι η έκφραση του λαού μας: φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Αντί να απολογηθεί το Υπουργείο για την αυθαίρετη και αντισυνταγματική πρακτική των προληπτικών προσαγωγών, κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ EKM που την απέτρεψαν χτες διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά.

Αντί να εξηγήσει το Υπουργείο πώς ακριβώς προστατεύεται το συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα στη συνάθροιση, όταν εμποδίζεται η πρόσβαση στις διαδηλώσεις από τους μυστικούς αστυνομικούς που συλλαμβάνουν στο σωρό τους προσερχόμενους διαδηλωτές, εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις πολιτικές ελευθερίες.

Αντί το Υπουργείο να σταματήσει τη βάρβαρη διαπόμπευση των συλληφθέντων διαδηλωτών, προσάπτει στο left.gr ότι δημοσιεύει φωτογραφίες αστυνομικών που παριστάνουν τους διαδηλωτές.

Αντί, τέλος, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δώσει τέλος στην προκλητική ασυλία των ναζί τραμπούκων, μετέρχεται εκ νέου την άθλια θεωρία των δύο άκρων, της οποίας η χρήση από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Αιδώς Αργείοι! Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία, πρέπει να φύγετε.»

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: