15.11.12

Βούλτεψη σε Παναγούλη: Ο γκεμπελισμός είναι ανώτατο στάδιο του φασισμού...

Σκληρή επίθεση στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.
Όπως υποστηρίζει η κυρία Βούλτεψη, τα λεγόμενά της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο..
. Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου – Χολαργού ήταν ακριβώς αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την κατηγόρησε πως ζήτησε να στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα.

«Επειδή υπάρχει απογοήτευση και αγωνία για το μέλλον, αν σκεφτούμε σωστά εκλογικά και αν φροντίσουμε να διαχειριστούμε αυτή τη χρεοκοπία, ώστε να επιζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες. Πάντα οι μέρες μετά από μια καταστροφή είναι καλύτερες. Εδώ έγιναν πόλεμοι, εδώ κόψαμε τους λαιμούς μας μεταξύ μας. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό το σενάριο. Είναι ένας οικονομικός πόλεμος, στον οποίο πρέπει να αντέξουμε επιβιώνοντας ως έθνος. Είναι απλό. Και πρέπει να το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μα όλους να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα, ότι πρέπει να το κάνουμε πρέπει να το κάνουμε (σ.σ. δηλαδή να αντέξουμε επιβιώνοντας ως έθνος). Δηλαδή θα γίνει; Άντε και τους κρεμάμε και θα καθόμαστε και θα κοιτάμε; Όχι. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Που εγώ είμαι υπέρ της σκληρής τιμωρίας βεβαίως, γιατί πιστεύω ότι στη χώρα έχει γίνει εθνική προδοσία. Είναι αποδεδειγμένο αυτό, ότι σκόπιμα έγιναν όλα αυτά τα πράγματα» ήταν απάντησή της σε ερώτηση που δέχθηκε.

Όπως υποστηρίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το γεγονός ότι τάσσεται υπέρ της σκληρής τιμωρίας, δεν προϋποθέτει προφανώς κρεμάλες: «Διότι και στην περίπτωση της εθνικής προδοσίας, στη Δημοκρατία στήνονται δικαστήρια, που αποφασίζουν για το είδος της τιμωρίας και πόσο σκληρή πρέπει να είναι. Δεν γίνονται λιντσαρίσματα στους δρόμους αλά Λιβύη. Πολύ περισσότερο που η ποινή του θανάτου έχει καταργηθεί – και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν όλοι»...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: