17.11.12

Όταν ο Καραμανλής τραγουδούσε...



Όσοι το τελευταίο διάστημα είχαν την ευκαιρία να περάσουν το κατώφλι του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, πέραν του προβληματισμού που εκφράζει για τα τεκταινόμενα ο πρώην πρωθυπουργός, είναι βέβαιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ότι είδαν και τη χαλαρή πλευρά του.

Το ... γεγονός μάλιστα, όπως αναφέρει, η εφημερίδα Παραπολιτικά, ότι συχνά - πυκνά φωνάζει βουλευτές και στελέχη που πορεύθηκαν μαζί του τα χρόνια που δεν ήταν καν βουλευτής δείχνει ότι έχει επιλέξει να «γευτεί» όσα στερήθηκε την περίοδο που ήταν αρχηγός της ελληνικής κεντροδεξιάς.

Ο Καραμανλής έχει επιστρέψει όπως αναφέρει η εφημερίδα στα παραδοσιακά ταβερνάκια όπου όταν περνά η ώρα μεταξύ οίνου και χαλαρής κουβέντας ξεκινά τα ανέκδοτα. Με αφορμή μάλιστα τις εξορμήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς τη νύχτα, η εφημερίδα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τότε που ο Κώστας Καραμανλής είχε επισκεφτεί τον «Μαγεμένο Αυλό» και ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να τραγουδάει με τη Νάντια Καραγιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίσταζε, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, να ανεβεί ακόμη και στο πάλκο για να πιάσει το μικρόφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: