9.11.12

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος γύρος διαβουλεύσεων της Λευκωσίας με την Τρόικα...

Λευκωσία: Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιεί από το πρωί πολυμελής αντιπροσωπεία της Τρόικας που βρίσκεται από την Πέμπτη στην Κύπρο για νέο κύκλο διαβουλεύσεων με τη Λευκωσία. Στο επίκεντρο βρίσκονται η εξυγίανση των δημοσιονομικών και ο...
χρηματοπιστωτικός τομέας.

Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αντιπροσωπεία της Τρόικας, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό.

Στις 10:30 άρχισαν οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο Οικονομικών, στις οποίες συμμετέχει και ομάδα από την Κεντρική Τράπεζα.

Το κλιμάκιο θα συναντηθεί και με τον υπουργό Οικονομικών, Βάσο Σιαρλή.

Η Τρόικα συναντήθηκε ήδη με αντιπροσωπεία του Τμήματος Προσωπικού και του Τμήματος Προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών, ενώ στις 5 θα συναντηθεί με την Γενική Λογίστρια.

Αύριο στις 9 το πρωί το κλιμάκιο της Τρόικας θα έχει ολοήμερη συνεδρίαση στην Κεντρική Τράπεζα, καθώς και συνάντηση με τον Διοικητή, Πανίκο Δημητριάδη.

Την Κυριακή θα γίνει αξιολόγηση της πορείας των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η παρούσα αποστολή του κλιμακίου της Τρόικας στην Κύπρο δεν θα είναι η τελευταία πριν από την υπογραφή του Μνημονίου, αλλά θα υπάρξει και νέα...
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: