25.11.12

Πάγκαλος: Απορώ πως δεν έχουν πετάξει τον Τατσόπουλο με τις κλοτσιές έξω από τη Βουλή ...

Ολομέτωπη επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην... πρωινή εκπομπή του MEGA χαρακτήρισε άξιες διαγραφής από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις Τατσόπουλου το οποίο όπως είπε ο πρωην υπουργός,τον γνώρισε από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

«Ο καθένας έχει στιγμές εξάρσεως... βγάζει ό,τι έχει. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που είπε καθώς και το ότι ένας τέτοιος άνθρωπος κάθεται στα έδρανα της Βουλής».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου κτηνώδεις και εξέφρασε την απορία πως δεν έχουν πετάξει με τις κλοτσιές τον Πέτρο Τατσόπουλο έξω από τη Βουλή.

«Κι εγώ έχω κάνει δηλώσεις προκλητικές αλλά δεν ήταν αυτού του χαρακτήρα. Υπάρχει ένα κίνημα λαϊκισμού. Όλοι αυτοί που βρίζουν στα γήπεδα, που ενδεχομένως είναι αξιότιμοι και οικογενειάρχες, όταν έρθει η στιγμή βγάζουν σεξουαλικά συνθήματα που υποτιμούν τη γυναίκα, ως κατώτερο ον και μεταβάλλουν τη σεξουαλική πράξη ως μια πράξη βίας του άνδρα εις βάρος της γυναίκας».

Επίσης ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στην περιβόητη φράση του μαζί τα φάγαμε, λέγοντας ότι «δεν είπα ότι όλοι μαζί κλέψαμε , αλλά ότι όλοι μαζί δημιουργήσαμε το έλλειμμα».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: