22.11.12

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Εμμένει στην απόφαση να μην αποσταλλούν λίστες διαθεσιμότητας...


4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11:00 - 15:00)
Παρά το τελεσίγραφο του Αντώνη Μανιτάκη, οι δήμοι εμμένουν στην απόφασή τους να μην αποστείλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης λίστες διαθεσιμότητας, όπως δήλωσε στον...
ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης. Ο κ. Ασκούνης ζήτησε διάλογο με την κυβέρνηση, προτείνοντας να υπάρξει αξιολόγηση των υπαλλήλων και μετατάξεις όπου υπάρχουν κενά.

Στο μεταξύ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους μέχρι και την Παρασκευή -τελευταία ημέρα αποστολής των διαπιστωτικών πράξεων διαθεσιμότητας- προκειμένου να μην αποσταλεί από τους δήμους κανένα στοιχείο που θα υποβοηθήσει απολύσεις εργαζομένων, όπως έχει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ειδικότερα, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11:00 - 15:00), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, στις 10.30 το πρωί θα συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: