16.11.12

Συνέλαβαν εκπαιδευτικό σε σχολείο για την διαμαρτυρία στη ΔΕΘ...

Σήμερα το πρωί συνέλαβαν στο σχολείο του το δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και λίγο αργότερα το δάσκαλο Ηλία Σμήλιο με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στη διαμαρτυρία για τον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα συνέλαβαν δύο...
δημοτικούς υπαλλήλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Κυρατζόπουλος Θωμάς και Αρβανίτης Σαράντης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Alphavita ο Θανάσης Αγαπητός, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΔΟΕ και του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ, κατηγορείται ότι συμμετείχε σε μπλοκ πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων που κινήθηκε απειλητικά κατά του προξένου. Την ίδια κατηγορία έχει και ο Ηλίας Σμήλιος επίσης μέλος των Παρεμβάσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ και μέλος του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης επικράτησε ένταση όταν μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ και δεκάδες άλλοι πολίτες μπήκαν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις του γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ ο οποίος συμμετείχε στη 3η Ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων.

Πρόκειται για τρομοκρατική σύλληψη που στοχεύει στη φίμωση κάθε πολίτη που θέλει να διαμαρτυρηθεί για τις μνημονιακές πολιτικές αλλά και για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερμανού πρόξενου σύμφωνα με τις οποίες ένας Γερμανός εργαζόμενος κάνει τη δουλειά τριών Ελλήνων...
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: