6.11.12

Η μάνα του μουγκού, δεν έκλαψε ποτέ…



Ανανεωμένη, αδυνατισμένη και κομψότερη από ποτέ η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, είχε πιάσει ψιλή κουβέντα με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη Βουλή για να καλύψουν είτε την συνάντηση του... Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είτε τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είτε τις εργασίες της Επιτροπής Προϋπολογισμού.
Κι ενώ στην αρχή, φάνηκε αισιόδοξη για τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς, τουλάχιστον ως προς την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, εκτιμώντας παράλληλα πως στην Αγίου Κωνσταντίνου είδαν ως «θετική εξέλιξη» την «έκπτωση» της τρόικα ως προς την επεκτασιμότητα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης σε θεσμικά θέματα, όταν ερωτήθη πιεστικά για το τι θα γίνει στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα, αλλά και μετά, στην κυβέρνηση, απάντησε λακωνικά … «η μάνα του μουγκού, δεν έκλαψε ποτέ». Και επέμεινε στην «μουγκή» στάση που κρατάει το τελευταίο διάστημα.

Στην ερώτηση πάντως, αν θα γίνει ξανά υπουργός στον …ανασχηματισμό, γέλασε, λέγοντας πως κανείς δεν της έχει προτείνει κάτι τέτοιο.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: