9.11.12

Σάκος του μποξ ο Μαρκουλάκης στο ΒΗΜΑ...



Σάκος του μποξ έχει γίνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ΒΗΜΑ. Πριν λίγες εβδομάδες με αφορμή την παράσταση Οιδίπους Τύραννος στο ίδιο φύλλο της εφημερίδας δημοσιεύτηκαν αλληλοσυγκρουόμενες κριτικές για την ... παράσταση και τον δημοφιλή ηθοποιό. Θυμίζουμε ότι η μια κριτική της Λουίζας Αρκουμανέα έκανε λόγο για τραγική ερμηνεία, ενώ εκείνη της Μαριλένας Αστραπέλλου για συγκλονιστική ερμηνεία! Στην ιδιαίτερα αρνητική κριτική για το Σικάγο που δημοσιεύτηκε στο BHMAgazino της περασμένης Κυριακής ο Κ. Μαρκουλάκης, όχι μόνο κατακεραυνώνεται για την ερμηνεία του στο μιούζικαλ, αλλά εγκαλείται και περιγράφεται ως καρικατούρα του Γιώργου Κιμούλη που εκτελεί και μάλιστα με αποτυχία τρεις χαρακτηριστικές κινήσεις και γκριμάτσες που του αντέγραψε! Πολλοί απέδωσαν το γεγονός στην πρόσφατη κόντρα του σκηνοθέτη της παράστασης Στ.Φασουλή με το περιοδικό, με συνέπεια η… μπάλα να πήρε και τον Κ. Μαρκουλάκη.

Ανεξάρτητα όμως από τις προθέσεις ή τα κίνητρα, καλό θα ήταν στο Βήμα να αποφασίσουν τι θέλουν με τον Μαρκουλάκη, διότι στο τέλος θα τρελάνουν τους αναγνώστες!

ΥΓ: Σημειώνεται ότι την κριτική υπογράφει ο συνεργάτης του ΒHMAgazino Αλέξης Μόραλης και χαρακτηριστική είναι η ατάκα που ακούστηκε στην Μιχαλακοπούλου, «Με τον Μόραλη σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ υπάρχουν πλέον 11 κριτικοί θεάτρου και κινηματογράφου. Πλέον μπορούν αν θέλουν να κατεβάσουν αυτόνομη ομάδα στο πρωτάθλημα Τύπου»!

ΥΓ1: Και μια παρατήρηση: πριν κάποιος αποφασίσει να προβεί σε μια κινηματογραφική διαπίστωση, ας συμβουλευτεί πρώτα κανά εξειδικευμένο site όπως για παράδειγμα το imdb.com… Ο Ντάστιν Χόφμαν δεν έγινε σταρ διεθνούς φήμης μετά το Κράμερ εναντίον Κράμερ το 1979 όπως γράφτηκε και πάλι στο BHMAgazino της Κυριακής. Ο Χόφμαν είχε παίξει ήδη σε πολύ πετυχημένες ταινίες (Πρωτάρης, Καουμπόι του Μεσονυκτίου, Λένι, Ολοι οι ανθρωποι του προέδρου κ.α.), είχε κερδίσει Χρυσή Σφαίρα από το 1968, είχε κερδίσει 2-3 BAFTA (τα Βρετανικά Όσκαρ) και πολλά ακόμη βραβεία μέχρι το 1979 ενώ επίσης μέχρι το Κράμερ είχε ήδη καμιά δεκαριά υποψηφιότητες για Οσκαρ και Χρυσές Σφαίρες!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: