3.11.12

Για την επιστροφή στις νίκες!...

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις (19:30, ζωντανός σχολιασμός του woop.gr), έχοντας μοναδικό στόχο την επιστροφή στο δρόμο των νικών μετά την... ισοπαλία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη (2-2).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει από τους παίκτες του να επιδείξουν την πρέπουσα προσοχή κόντρα στο αξιόλογο σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου και να πάνε στο ματς της Τρίτης με τη Μονπελιέ με ανεβασμένη ψυχολογία.

Όπως σας είχαμε ενημέρώσει και χθες (δείτε ΕΔΩ το θέμα), ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τη διάθεση να φρεσκάρει την αρχική του σύνθεση, γι’ αυτό αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες οι οποίοι έχουν λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, στο ματς αναμένεται να ξεκινήσουν ο Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, οι Μανωλάς- Σιόβας στο κέντρο της άμυνας , στο αριστερό άκρο θα είναι ο Χολέβας και στο δεξί ο Μανιάτης.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αναμένεται να έχει τον ρόλο "σκούπας", ενώ στο κέντρο αριστερά θα έχει τον Γκρέκο και δεξιά του τον Μασάντο.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας αριστερά του τον Τζαμέλ Αμπντούν και δεξιά του τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για την εν λόγω αναμέτρηση είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Η προϊστορία λέει... Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, βάσει των προηγούμενων αναμετρήσεων, μόλις μία φορά έχει ηττηθεί στην έδρα του από τον ΟΦΗ. Άλλη μία το ματς έχει λήξει χωρίς νικητή και τις άλλες 32 (!) φορές έχει νικήσει η ομάδα του Πειραιά.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: