2.11.12

Βαρύ κλίμα στο ΠΑΣΟΚ...

www.crime.gr
Εικόνα «εμφυλίου πολέμου» παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, καθώς συνεχίζονται και σήμερα οι παρεμβάσεις και οι συγκρούσεις στελεχών του κόμματος. Ο πρώην γραμματέας, Σωκράτης Ξυνίδης, με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, καταφέρεται εναντίον του...
Ευάγγελου Βενιζέλου, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Αντρέα Λοβέρδου και του Κώστα Σκανδαλίδη.

Κάνει λόγο για προσωπικά παιχνίδια, αντιπαραθέσεις, συντροφικά μαχαιρώματα και υπονόμευση του Παπανδρέου.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα: «Φοβούμαι ότι οδηγούμαστε μαθηματικά στη διάλυση», ενώ επανήλθαν με νέες δηλώσεις η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Θόδωρος Παραστατίδης.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, «παράρτημα ευρύτερης κεντροδεξιάς», ενώ ο Θόδωρος Παραστατίδης επανέλαβε και σήμερα ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα και πως δεν παραδίδει την έδρα.

Απέναντι σε αυτές τις δηλώσεις ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης είπε «οι άστεγοι του ΠΑΣΟΚ να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στράφηκε εναντίον της Μ. Ξενογιαννακοπούλου, την οποία αποκαλεί «κρατικοδίαιτη».

Την ίδια ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προσωπικές επαφές με στελέχη του κόμματος σε μία προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες στην ψηφοφορία για τα μέτρα.

Παράλληλα, πραγματοποιεί επίθεση στη ΔΗΜΑΡ για την εμμονή της να μην ψηφίζει τα εργασιακά και ουσιαστικά στέλνει μήνυμα στον Φώτη Κουβέλη πως αν δεν ψηφίσει τα μέτρα θα φύγει από την κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: