20.11.12

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ για "Flash 96"...



Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού FLASH 96 είναι αντιμέτωποι με την εργοδοτική αυθαιρεσία ενώ είναι απλήρωτοι έως και 4 μήνες και απεργούν για το... δικαίωμα της αμειβόμενης εργασίας, οι επικεφαλής του ραδιοσταθμού «εξαφανίστηκαν» την ώρα που δικαστικός επιμελητής επιχειρούσε κατάσχεση των μηχανημάτων του ραδιοσταθμού για δεδουλευμένα κάποιων εργαζομένων.

Η δυναμική και σοβαρή στάση της ΕΤΕΡ και του Προέδρου της Δημήτρη Καμαρινόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε μέχρι και το αστυνομικό τμήμα γιατί παρεμπόδιζε την κατάσχεση, μας θυμίζουν άλλες εποχές. Πρωτόγνωρα και τραγελαφικά με την ανεύθυνη στάση τους οι ιδιοκτήτες να οδηγούν τους εργαζόμενους ενάντια σε άλλους εργαζόμενους. Η υπεράσπιση των μηχανημάτων του ραδιοσταθμού FLASH και η συνέχιση της λειτουργίας του κάνοντας αυτή τη στιγμή απεργιακές εκπομπές, έδειξε την υπεύθυνη στάση της πλειοψηφίας των εργαζομένων και της ΕΤΕΡ.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού, είναι η πραγματική περιουσία του και όχι τα κτίρια και τα μηχανήματα. Αυτά είναι το μέσον.

Κάτω τα χέρια λοιπόν από τους εργαζόμενους στο σταθμό και την ΕΤΕΡ. Απαιτούμε την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων απ’ τους ιδιοκτήτες και ν’ αφήσουν τις πρακτικές στον κοινωνικό αυτοματισμό γιατί στο τέλος εργαζόμενοι και κοινωνία είναι εναντίον της όποιας μορφής δουλείας και εναντίον της εργασίας χωρίς πληρωμή.

Οι εργαζόμενοι του FLASH όπως και όλοι οι εργαζόμενοι ζητούν να εφαρμοστεί το σύνταγμα και οι νόμοι για αμειβόμενη εργασία. Οι αγώνες μας θα είναι νικηφόροι γιατί το δίκαιο είναι με το μέρος μας και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το διεκδικούμε.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: