27.11.12

Το Fox News δεν αντέχει την κριτική [βίντεο]...


Μόλις ο καλεσμένος άσκησε κριτική στο τηλεοπτικό δίκτυο για τον τρόπο που κάλυψε τις επιθέσεις στη Βεγγάζη, η συνέντευξη  ολοκληρώθηκε απότομα.
Καλεσμένος χθες στο Fox News ήταν ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος και...
συγγραφέας Τόμας Ρικς, ο οποίος έχει καλύψει θέματα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων για δεκαετίες. Αφορμή ήταν και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Οι Στρατηγοί». Ο παρουσιαστής, Τζον Σκοτ, ζήτησε την άποψη του Ρικς για τη φονική επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη και την κριτική που ασκεί ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν στη πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, Σούζαν Ράις.

«Πιστεύω ότι η Βεγγάζη προβλήθηκε υπερβολικά ειδικά από αυτό το δίκτυο», είπε ο Ρικς και ο παρουσιαστής αντέδρασε ρωτώντας τον πώς μπορεί να μιλάει για υπερβολική προβολή όταν υπάρχουν 4 νεκροί για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο Ρικς συνέκρινε το περιστατικό με τους εργολάβους ασφάλειας που σκοτώθηκαν στο Ιράκ και περιέγραψε την επίθεση στη Βεγγάζη ως μια μικρή ανταλλαγή πυρών. «Πιστεύω ότι η έμφαση στη Βεγγάζη υπήρξε εξαιρετικά πολιτική, εν μέρει διότι το Fox λειτουργεί ως πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος», πρόσθεσε ο Ρικς.

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τον καλεσμένο του διακόπτοντας απότομα τη συνέντευξη μετά από περίπου 90 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με πηγή του Fox News που επικαλούνται οι New York Times, στέλεχος του δικτύου είπε στον Ρικς μετά τη συνέντευξη ότι ήταν αγενής. Ο Ρικς από την πλευρά του πιστεύει ότι η συνέντευξη «κόπηκε στη μέση περίπου από αυτό που είχε αρχικά προγραμματιστεί».

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: