7.11.12

Kατάληψη σε πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ...

Κατάληψη και στο πολιτικό γραφείο στα Τρίκαλα του Κώστα Σκρέκα, ύστερα από την συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου ενώ …κλειστό είναι το πολιτικό γραφείο του Ηλία Βλαχογιάννη

Δεν... ίδαν …φως στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη, τα διαμαρτυρόμενα για το Μνημόνιο -3, μέλη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και του «Δεν Πληρώνω» και κατά συνέπεια δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν σε …κατάληψη αφού ήταν κλειστό.

Οι προαναφερόμενοι διαδηλωτές, βρέθηκαν στην συνέχεια στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, εκεί όπου ο πολιτευτής Τρικάλων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Στέλιος Λάσκος, κάλεσε τον βουλευτή «έστω και την ύστατη στιγμή να ψηφίσει ΄΄ΟΧΙ΄΄ στα νέα μέτρα που δολοφονούν τους Έλληνες και τα παιδιά τους και παραδίδουν την Εθνική κυριαρχία σε Γερμανούς Τοκογλύφους και Τραπεζίτες».

Κάτω από το πολιτικό γραφείο του κ. Σκρέκα, υπάρχουν Αστυνομικοί για πάν ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει χρειαστεί η επέμβασή τους, σε αυτή την διαμαρτυρία που πραγματοποιείται εξαιτίας του Μνημονίου -3 σε πολιτικά γραφεία Τρικαλινών βουλευτών.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: