10.11.12

To ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ κεντρίζει το ενδιαφέρον στη Σούπερ Λίγκα...


To ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ κεντρίζει το ενδιαφέρον στη Σούπερ Λίγκα
Το μεγάλο ντέρμπι του προγράμματος θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο, και οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις...
αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλες οι ομάδες που αγωνίζονται «καίγονται» για τους βαθμούς.

Στις 17:15 ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τη Βέροια, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τη Ξάνθη. Η Βέροια που έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από τις νίκες θα επιχειρήσει να «αλώσει» το «Γεντί Κουλέ», με τους γηπεδούχους να προέρχονται από «φυσιολογική» ήττα από τον Ολυμπιακό και να θέλουν πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες.

Το ίδιο ισχύσει και για τη μάχη των «Ζωσιμάδων». Ο ΠΑΣ θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά, το ίδιο ακριβώς ισχύσει και για τη Ξάνθη, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη της την περασμένη αγωνιστική.

Η «αυλαία» του «πρώτου πιάτου» θα πέσει στις 19:30 στη Λιβαδειά, όπου ο τοπικός Λεβαδειακός θα παίξει με τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τρία θετικά αποτελέσματα και δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους, ενώ οι Βοιωτοί παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η νίκη είναι μονόδρομος. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ αυτή στο Ηράκλειο από το Novasports 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: